Repetitie bijwonen?

Donderdagavond is onze vaste kooravond. We repeteren dan in het dorpshuis 'de Zicht', Marktplein 10 in Ederveen. De avond begint om 20.15 uur.

Elke repetitieavond wordt geopend met gebed waarin we God om hulp en kracht vragen voor het repeteren en brengen we onze zorgen en dankbaarheid bij Hem. We beginnen altijd met inzingen om zo de stem op te warmen en te oefenen in stemtechnieken en klankkleur. Hierna studeren wij onze (nieuwe) nummers in. We zingen meestal 3- of 4 stemmig, dus de partijen moeten één voor één ingestudeerd worden. Ook repeteren we met een band als we voor een optreden staan zodat we goed op elkaar ingeoefend zijn.

Rond 21.00 uur is het tijd voor even pauze met een kopje koffie/thee of een glaasje water en om natuurlijk even gezellig bij te kletsen. Daarna gaan we nog tot ongeveer 22.00 uur door. Hierna sluiten we de avond af door onze God te danken voor de avond. En is er tijd om onder het genot van een drankje nog wat bij te praten met elkaar.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs om zo’n repetitieavond mee te maken. Je bent altijd welkom!

 

 

 

Rijk van de Beek - Voorzitter

info@hakoltsaier.nl
Marktplein 10
6744 WJ Ederveen