Dirigent

 

Dennis de Bruijn is per 1 januari 2019 onze dirigent. Zie voor meer informatie: https://www.dennisdebruijn.nl.

 

 

 

 

Hanna van der Horst

Hanna van der Horst is van 2016 - 2018 onze dirigent geweest. Meer informatie over Hanna is te vinden in het volgende artikel.

Hanna werkt ook voor de organisatie Tear, hier bedenkt en ontwikkelt Hanna campagneconcepten en voert deze uit. Voor meer informatie hierover kijkt u op de website van Tear.

 ‘Je persoonlijke beleving en overtuiging laten doorklinken in de muziek, dát is belangrijk

 

 

 

Leonien Koster

Leonien Koster is in de periode 2008 - 2013 en 2014 - 2016 dirigent geweest van dit koor. Het leiden van dit koor doet Leonien met veel plezier en enthousiasme.

 Naast het koor geeft Leonien ook vocal training en werkt zij met bekende muzikanten en zangers uit de muziekscene. Als artiest gebruik ze de naam Lejony, ze is zangeres, vocal coach, dirigente, workshopleider en liefhebber van mensen en allerlei soorten zang en muziek.

 Op haar vijfde ontdekte ze haar grote passie. Met zingen kon ze mensen raken, laten genieten en beleven. Zingen doe je vanuit je ziel, vanuit je tenen. Rond haar 18e begon Leonien met haar studie aan het conservatorium te Hilversum. Tijdens haar studie had Leonien het voorrecht om ook 1 jaar te mogen studeren aan het conservatorium te Manhattan in New York.

 Gospelmuziek overstijgt voor Leonien alle andere muziekstijlen. Volgens haar is het puur,    vol emoties, het roept een gemeenschapsgevoel op en het brengt mensen samen.

Leonien: Het is muziek die ons doet beschrijven en ervaren wat in wezen ons diepste verlangen is om in God's aanwezigheid Zijn Stem te horen. En wat is er geweldiger om dit met een groep gemotiveerde enthousiaste mensen te doen? Het is bijzonder om de luisteraars door de muziek aan te moedigen te naderen tot God.”