Nieuws

- januari 2023 -

We zijn gestart met de de repetities voor onze Paas Sing-In op 15 april aanstaand. Lijkt nog ver weg, maar het is weer snel zover!!

- november 2022 -

 We zijn hard aan het oefenen voor ons kersconcert op 17 december!! Dit concert doen we samen met Muziekvereniging Irene. Het concert vind plaats in Dorpshuis De Zicht in Ederveen. Welkom!!

- augustus 2022 -

Vanaf donderdag 1 september starten we weer met onze repetities! Voel je welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken en beleven hoe het is om te zingen in een gospelkoor! Iedere donderdagavond 20.15 uur in het Dorpshuis van Ederveen, Marktzicht 10!

- april 2022 -

Donderdag 14 en zondag 17 april konden we eindelijk weer optreden. We mochten meewerken aan het stiltemoment in de Hervormde Kerk van Ederveen en meewerken in de Paasdienst van de Kleopas gemeente in Ede.

 

- oktober 2021 -

Donderdag 7 oktober was er een open repetitie bij Ha Kol Tsa Ier. We hebben veel mensen mogen ontmoeten! Wat was het fijn om met elkaar te zingen! Heb je onze open repetitie gemist, dan ben je altijd welkom om vrijblijvend eens te komen kijken op een van onze repetitieavonden. Elke donderdag 20.15 uur in Dorpshuis De Zicht, Marktplein 10 te Ederveen.

- november 2020 -

In het november nummer van Ede Totaal is een leuk stukje geplaatst over ons koor. Lees het hier terug!